Scroll Top

Diensten

BRANDVEILIGHEIDS-
INSPECTIE

Tijdens een uitgebreide rondgang door het gebouw worden de benodigde gebouwgegevens verzameld over alle gebouwonderdelen in relatie tot brandveiligheid. Tijdens de inspectie zullen waarneembare gebouwonderdelen en aanwezige brandveiligheidsvoorzieningen worden beoordeeld.

ONTRUIMINGSPLANNEN
& PLATTEGRONDEN

Fire Control kan u helpen bij het ontwerpen van uw ontruimingsplan.Het plan geeft aan hoe er wordt ontruimd bij calamiteiten. Ontruimingsplattegronden zijn plattegronden die op duidelijk zichtbare plaatsen in het gebouw hangen.

Onderhoud & Inspectie

Onderhoud brandblusmiddelen verplicht gesteld? Fire Control is uw partner voor onderhoud brandblusmiddelen, oftewel brandblussers, zoals; sproeischuimblussers, poederblussers, schuimblussers, en koolzuursneeuwblussers, maar ook verrijdbare blustoestellen en brandslanghaspels.

Wet & regelgeving

De Fire Control ECO, HCA, poeder of CO2 blussers zijn gekeurd volgens het Besluit draagbare blustoestellen en zijn voorzien van het daaraan verbonden rijkskeurnummer. Fire Control schuimblussers zijn vrijwel overal inzetbaar. De nevenschade die ontstaat bij gebruik is nihil.