Scroll Top

Onderhoud & Inspectie

Onderhoud brandblusmiddelen verplicht gesteld? Fire Control is uw partner voor onderhoud aan brandblusmiddelen. Brandblussers zoals sproeischuimblussers, poederblussers, schuimblussers, en koolzuursneeuwblussers, maar ook verrijdbare blustoestellen en brandslanghaspels.

Levensduur brandblussers

Brandblussers hebben een maximale levensduur van twintig jaar, mits de brandblussers jaarlijks onderhouden worden en op de helft van deze levensduur een revisie ondergaan. Sproeischuimblussers dienen om de vijf jaar opnieuw gevuld te worden. Fire Control beschikt over alle kennis en ervaring die nodig is om alle typen blustoestellen en brandblusmiddelen te onderhouden als deze toestellen zijn voorzien van een rijkstypekeurmerk. Uiteraard voeren wij alle afvalstoffen verantwoord af. Tijdige revisie verlengt de levensduur van uw blustoestellen. U bespaart dus kosten en u spaart het milieu. Kortom, onderhoud en revisie vormen een duurzame investering!

Controle van alle merken brandveiligheidsmaterialen

Fire Control kan alle merken en soorten brandblussers, branddekens, blusmiddelen en noodverlichtingen voor u controleren. Dit doen wij op een milieuvriendelijke manier. Onze blusmiddelen hebben allemaal het milieukeurmerk. De sproeischuimblussers hebben bio-schuim en alle schuim en accu’s van noodverlichting worden milieuvriendelijk afgevoerd.

Wij werken uitsluitend met ervaren REOB-gecertificeerde monteurs. Zij hebben een erkende opleiding voor keuring en onderhoud aan brandblusmiddelen en noodverlichtingen en worden periodiek bijgeschoold. Zo heeft het bedrijf de hoogste erkenning brandblusmiddelen.

Langdurige samenwerkingen op gebied van brandveiligheid

Fire Control is niet alleen een partner die alleen meedenkt, maar ook klaar staat voor zijn klanten. Niet alleen op de korte termijn, want wij werken graag aan het opbouwen van langdurige relaties. Uitstekende service en betrouwbaar jaarlijkse onderhoud aan brandblussystemen en draagbare brandblussers is wat je bij Fire Control krijgt. Wij bieden u een totaalpakket diensten aan op het gebied van bedrijfsveiligheid. Benieuwd wat wij meer voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud aan blusmiddelen? Wat u aan kosten bespaart en wat u dit oplevert? Neem dan contact met ons op en ervaar het zelf.

Bent u geïnteresseerd in onderhoud brandblusmiddelen en/of droge blusleidingen? Neem contact op en maak direct een afspraak voor onderhoud en inspectie!