Scroll Top

Nood- en vluchtwegverlichting

Nood- en vluchtwegverlichting kan levens redden.

Nood- en vluchtwegverlichting dienen om personen in staat te stellen veilig een gebouw te verlaten wanneer spanning uitvalt, ongeacht de oorzaak. Niet voor niets is jaarlijkse keuring van uw nood- en vluchtrouteverlichting wettelijk verplicht gesteld, net als regelmatig onderhoud. Deze bronnen moeten tenslotte vele jaren én op het juiste moment betrouwbaar zijn werk doen.

Onderhoud nood- en vluchtwegverlichting

Voor het onderhoud aan de verlichting van nood- en vluchtwegen voeren onze KIWA NCP/REOB-gecertificeerde onderhoudsmonteurs een visuele controle uit, onderzoeken zij de binnenkant, buitenkant van de armaturen en voeren ze een autonomietest uit. Indien nodig vervangen ze de lichtbron, de accu en reinigen en coderen ze de armaturen.

U ontvangt een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden en constateringen en wij verwerken deze gegevens in het logboek noodverlichting. Onze monteur voert alle werkzaamheden uit conform de eisen uit.

Bent u geïnteresseerd in nood- en vluchtwegverlichting? Neem contact op en maak direct een afspraak voor onderhoud en inspectie!