070 - 317 78 22

Maatregelen COVID 19 virus

Maatregelen rond het COVID-19 virus

Geachte klant,

In deze onzekere tijden willen we u, als gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Fire Control Brandbestrijding omgaat met de situatie in Nederland.

Het dagelijks leven ziet er op dit moment anders uit, de COVID-19 uitbraak heeft een behoorlijke impact op de samenleving. Vanuit de overheid worden de nodige maatregelen getroffen om onze gezondheid te beschermen en tegelijkertijd de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Afdeling onderhoud en service brandblusmiddelen

Onze collega’s in de buitendienst komen dagelijks op veel verschillende locaties. Bij diverse bedrijven en instellingen zoals verzorgingstehuizen, fabriekscomplexen enz. Bij Fire control werken we veilig of werken we niet. Dit betekent dat wij rondom het Corona-virus ook de nodige maatregelen hebben getroffen. Middels dit bericht informeren wij u hierover. Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen die zij in acht moeten nemen. Hierbij volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM en volgen wij de ontwikkelingen op de voet.

Uitvoeren werkzaamheden

Onze dienstverlening, het onderhoud van blusmiddelen e.d., proberen wij zoveel mogelijk uit te voeren. Dit houdt in de geplande werkzaamheden worden uitgevoerd zoals dit met u is afgesproken. Indien u geen (reeds gepland) bezoek van ons wenst te ontvangen, hebben wij daar uiteraard alle begrip voor. Wij vraag u dit per mail kenbaar te maken via het mailadres onderhoud@fire-control.nl o.v.v. uw bedrijfsnaam en uw adres of telefonisch via 070-3177822 (optie 1).

Bezoek aan onze werkplaats

Voor bezoek aan onze werkplaats aan de Tiber 50 te Den Haag bent u van harte welkom. Wij verzoeken u om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren met de hiervoor aanwezige desinfectie-zuil. Tevens verzoeken wij u geen handen te schudden en afstand te bewaren tot onze medewerkers. Mochten er reeds personen bij de servicebalie aanwezig zijn dient u buiten te wachten, dit i.v.m. de beperkte ruimte bij de balie. Indien er geen strikte noodzaak is om onze werkplaats te bezoeken vragen wij u telefonisch contact op te nemen via 070-3177822 (optie 1). Wij zullen in overleg met u een oplossing bespreken om u toch van dienst te kunnen zijn.

Bereikbaarheid kantoor Onderhoud

Ons kantoor is van 8:00 tot 16:30 bemenst en ook bereikbaar via de onderstaande kanalen:

Telefoon: 070-3177822 (optie 1)
E-mail: onderhoud@fire-control.nl
Algemeen: info@fire-control.nl

Buiten openingstijden is Fire Control bereikbaar via 070-3177822, u ontvangt dan het 06-nummer van de dienstdoende medewerker.

Afdeling BHV opleidingen

Bij Fire Control hebben wij zo lang mogelijk geprobeerd onze opleidingen en trainingen aan te bieden. Echter, uw veiligheid en die van uw omgeving is het belangrijkste in deze tijden. Als opleiding- en trainingscentrum waar wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, focussen wij op wat het beste is voor alle betrokken partijen.

Vanwege de snel veranderende omstandigheden hebben wij besloten om onze trainingsfaciliteiten in een ‘stand-by’ modus te zetten. De sluiting zal voorlopig tot en met 28 april duren, waarbij wij de algemene preventieve maatregelen van de Nederlandse overheid volgen. We houden u op de hoogte van eventuele veranderingen aan de hand van de ontwikkelingen.

Wij informeren u wanneer wij verwachten de trainingen weer te kunnen hervatten. Voor zover mogelijk (en toegestaan door de autoriteiten), blijven wij beschikbaar voor noodzakelijke ondersteuning. Natuurlijk doen wij al het mogelijke om onze planning bij te stellen en extra mogelijkheden te creëren voor trainingsmogelijkheden. Verder zijn en blijven wij tijdens kantooruren gewoon bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en eventueel geplande trainingen te verplaatsen.

Bereikbaarheid kantoor Opleidingen

Ons kantoor is van 8:00 tot 16:30 bemenst en ook bereikbaar via de onderstaande kanalen:

Telefoon: 070-3177822 (optie 2)
E-mail: opleidingen@fire-control.nl
Algemeen: info@fire-control.nl

Afdeling ontruimingsplannen en veiligheidsadvisering

Fysieke afspraken zijn tot 28 april geannuleerd, tenzij anders is afgesproken met de afdeling.
Voor vragen over lopende projecten, ondersteuning of andere vragen kunt u de afdeling bereiken via onderstaande kanalen:

Telefoon: 070-3177822 (optie 4)
E-mail: wander.denheijer@fire-control.nl
Algemeen: info@fire-control.nl

Namens het gehele team van Fire Control, blijf veilig, pas op uzelf!