Maatregelen COVID 19 virus

Maatregelen rond het COVID-19 virus

Geachte klant,

In deze onzekere tijden willen we u, als gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van hoe Fire Control Brandbestrijding omgaat met de situatie in Nederland.

Het dagelijks leven ziet er op dit moment anders uit, de COVID-19 uitbraak heeft een behoorlijke impact op de samenleving. Vanuit de overheid zijn de nodige maatregelen getroffen om onze gezondheid te beschermen en tegelijkertijd de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Afdeling onderhoud en service brandblusmiddelen

Onze collega’s in de buitendienst komen dagelijks op veel verschillende locaties. Bij diverse bedrijven en instellingen zoals verzorgingstehuizen, fabriekscomplexen enz. Bij Fire Control werken we veilig of werken we niet. Dit betekent dat wij rondom het Corona-virus ook de nodige maatregelen hebben getroffen. Middels dit bericht informeren wij u hierover. Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen die zij in acht moeten nemen. Hierbij volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM en volgen wij de ontwikkelingen op de voet.

Uitvoeren werkzaamheden

Onze dienstverlening, het onderhoud van blusmiddelen e.d., proberen wij zoveel mogelijk uit te voeren. Dit houdt in de geplande werkzaamheden worden uitgevoerd zoals dit met u is afgesproken. Indien u geen (reeds gepland) bezoek van ons wenst te ontvangen, hebben wij daar uiteraard alle begrip voor. Wij vraag u dit per mail kenbaar te maken via het mailadres onderhoud@fire-control.nl o.v.v. uw bedrijfsnaam en uw adres of telefonisch via 070-3177822 (optie 1).

Bezoek aan onze werkplaats

Voor bezoek aan onze werkplaats aan de Tiber 50 te Den Haag bent u van harte welkom. Wij verzoeken u om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren met de hiervoor aanwezige desinfectie-zuil. Tevens verzoeken wij u geen handen te schudden en afstand te bewaren tot onze medewerkers. Mochten er reeds personen bij de servicebalie aanwezig zijn dient u buiten te wachten, dit i.v.m. de beperkte ruimte bij de balie. Indien er geen strikte noodzaak is om onze werkplaats te bezoeken vragen wij u telefonisch contact op te nemen via 070-3177822 (optie 1). Wij zullen in overleg met u een oplossing bespreken om u toch van dienst te kunnen zijn.

Bereikbaarheid kantoor Onderhoud

Ons kantoor is van 8:00 tot 16:30 bemenst en ook bereikbaar via de onderstaande kanalen:

Telefoon: 070-3177822 (optie 1)
E-mail: onderhoud@fire-control.nl
Algemeen: info@fire-control.nl

Buiten openingstijden is Fire Control bereikbaar via 070-3177822, u ontvangt dan het 06-nummer van de dienstdoende medewerker.

Afdeling BHV opleidingen

Iedereen is zich bewust dat veilig werken juist in deze tijd van groot belang is. Voor Fire Control staat de veiligheid van onze cursisten, instructeurs en personeel voorop. Daarom hebben wij onder deze bijzondere omstandigheden de nodige maatregelen getroffen om veiligheid te waarborgen en toch efficiënt te trainen.  Wij geven u graag enig inzicht in de uitgangspunten en de genomen maatregelen.

Lees hier alles over onze BHV-opleidingen en de maatregelen die we nemen in de 1,5m-economie.

 

Bereikbaarheid kantoor Opleidingen

Ons kantoor is van 8:00 tot 16:30 bemenst en ook bereikbaar via de onderstaande kanalen:

Telefoon: 070-3177822 (optie 2)
E-mail: opleidingen@fire-control.nl
Algemeen: info@fire-control.nl

Afdeling ontruimingsplannen en veiligheidsadvisering

Fysieke afspraken zijn tot 1 juni geannuleerd, tenzij anders is afgesproken met de afdeling.
Voor vragen over lopende projecten, ondersteuning of andere vragen kunt u de afdeling bereiken via onderstaande kanalen:

Telefoon: 070-3177822 (optie 4)
E-mail: wander.denheijer@fire-control.nl
Algemeen: info@fire-control.nl

Namens het gehele team van Fire Control, blijf veilig, pas op uzelf!