Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vacature Alert!

Ben je op zoek of ken je iemand die graag carrière maakt in de brandveiligheid. Reageer op of deel onze vacature Servicemonteur.

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor de inspectie/onderhoud aan de draagbare blusmiddelen, droge blusleidingen en nood- en vluchtwegverlichting bij diversiteit aan klanten. Daarnaast wijs je onze klanten op eventuele gebreken of aanvullende producten en diensten. Je bent werkzaam in de buitendienst als servicemonteur en relatiebeheerder. Je gaat extern de cursus Onderhoudsdeskundige blusmiddelen en Onderhoud aan noodverlichting volgen. Hierna kan je zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren bij onze klanten.

KERNTAKEN FUNCTIE
Het bezoeken van klanten voor inspectie/onderhoud aan kleine blusmiddelen, droge blusleidingen en noodverlichting
Het verwerken en rapporteren in ons digitale onderhoudssysteem
Het onderhouden en optimaliseren van bestaande klantrelaties
Het samenwerken en kennis delen met de collega’s
FUNCTIE-EISEN
Elektro- en technische affiniteit
Rijbewijs B
Communicatief en sociaal vaardig
Professioneel, enthousiast, klant- en resultaatgericht
Opleiding Onderhoudsdeskundige blusmiddelen en Onderhoud aan noodverlichting ga je extern volgen.
SOLLICITEREN
Je sollicitatiebrief met CV het liefst per e-mail richten aan: info@fire-control.nl

#opensollicitatie #soliciteerdirect #openstaandevacature #benjijonzenieuwecollega #firecontrol #denhaag #opleidingen #monteurgezocht #BHV
... See MoreSee Less

VACATURE FREELANCE INSTRUCTEUR EHBO
Vacature Instructeur EHBO Oranje Kruis – NIBHV
Door uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een freelance EHBO instructeur. Als freelance EHBO instructeur verzorg je trainingen op ons opleidingscentrum te Den Haag of op de locatie van een opdrachtgever.
Je beschikt over de volgende diploma’s en vaardigheden:
Instructeursdiploma Oranje Kruis en NIBHV.
Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Ruime ervaring in het verzorgen van EHBO lessen conform richtlijnen, en het maken van maatwerk EHBO lessen.
Gemotiveerd, flexibel en een positieve instelling.
Wij bieden naast een enthousiast docententeam een gevarieerd opleidingsaanbod, een marktconform uurloon en reiskostenvergoeding.
Interesse ons team te komen versterken?
Stuur uw sollicitatie / motivatie met CV naar info@fire-control.nl – Ter attentie van Leon van Leeuwen

#vacature #collegagezocht #instructeur #ehboinstructeur #solliciteren #firecontrol
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ton wie weet iets voor jou

Eline Wiemer iets voor jou???

Paula de Groot?

VACATURE FREELANCE BHV INSTRUCTEUR
Vacature Instructeur brandbestrijding en ontruiming NIBHV
Door uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een freelance instructeur brandbestrijding en ontruiming. Als freelance instructeur verzorg je trainingen op ons opleidingscentrum te Den Haag of op de locatie van een opdrachtgever.
Je beschikt over de volgende diploma’s en vaardigheden.
Instructeursdiploma NIBHV, bij voorkeur Rijksdiploma’s brandweer – specialisaties.
Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Ruime ervaring in het verzorgen van BHV lessen, ontruimingsoefeningen en andere les vormen.
Gemotiveerd, flexibel en een positieve instelling.
Wij bieden naast een enthousiast docententeam een gevarieerd opleidingsaanbod, een marktconform uurloon en reiskostenvergoeding.
Interesse ons team te komen versterken?
Stuur uw sollicitatie / motivatie met CV naar info@fire-control.nl – Ter attentie van Leon van

#solliciteren #vacature #openstaandevacature #soliciteerdirect #firecontrol #instructeurgezocht #brandenontruiming
... See MoreSee Less

Gisteren heeft de BNG Bank een super leuke teambuilding dag gehad bij Fire-Control. 🔥 Zij hebben de BHV weer opgefrist. De dag begon met een brandje blussen, ontruimingsoefeningen en reanimatie oefeningen. Iedereen deed actief mee en was onwijs fanatiek! De dag is voorbij gevlogen en deze is afgesloten met lekker eten van de toko. 🍽

Zie hieronder een aantal foto's van deze teambuilding dag!

#NIBHV #teambuilding #BNGBANK #BHV #BHVHERHALING #FOREPARK #teamwork #FIRECONTROL #opleidingen #bhvcursus #brand #reanimatie
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Bijzonder om te zien zonder helm, handschoenen en de "stofjas" van Fire Control Brandbeveiliging het blushuis te betreden 😉

Wat een gaaf gezicht hè!! Een aantal van onze Fire-Control busjes op de parkeerplaats. Zie jij weleens een Fire-Control busje ergens rijde of staan?! Mocht jij een Fire-Control bus tegen komen, maak dan een gave foto en wie weet posten wij deze dan 📸📸📸 #firecontrol #opleidingscentrum #brandveiligheid #onderhoud #vlamindepan #nibhv #eerstehulp #fotokiekje ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Moeten deze busjes niet ergens bij een klant zijn 🤔

Afgelopen vrijdag was onze collega Rodny op locatie aan het werk om een BHV Basiscursus te begeleiden. Rodny was hier de stoker. Hij heeft de groep begeleiding gegeven tijdens het blussen met bakjes en de oefening vlam in de pan.

#trainingoplocatie #BHV #vlamindepan #blussen #firecontrol #nibhv #brandenontruimingsoefeningen #eerstehulp #blusmiddelen #veiligheid
... See MoreSee Less

Mondkapjesplicht vervalt grotendeels, hoe zit dat bij BHV??

Beste lezer,
Graag jullie aandacht voor het volgende nieuwsbericht:
Op 26 juni zetten we stap 4 van het openingsplan en gaat alles open, op anderhalve meter afstand.

De mondkapjesplicht vervalt grotendeels: waar de anderhalve meter echt niet kan worden gehandhaafd blijft de mondkapjesplicht gelden.
Dit is het geval in:
- Het personenvervoer
- In het OV en op aangewezen plekken rond het OV, bijvoorbeeld stations.
- Ook op luchthavens en in vliegtuigen.
- In het voortgezet onderwijs.

Bij contactberoepen vervalt de mondkapjesplicht, daar geldt wel dat er een checkgesprek moet plaatsvinden.

Concreet betekent dit voor BHV-EHBO-Reanimatie en Veiligheidscursussen bij Fire Control

Bij verplaatsende bewegingen in ons gebouw, en tijdens oefeningen waarbij de 1,5 meter in het gedrang komt is het dragen van een mondkapje verplicht.
Zo kunnen we allemaal op een verantwoorde wijze blijven trainen en oefenen.
Vanzelfsprekend faciliteren wij voor u mondkapjes wanneer u komt trainen.

Ook Het brancheprotocol geeft het advies om tijdens het oefenen van vaardigheden waarbij anderhalve meter afstand houden niet kan, een mondkapje te dragen.
Dit in lijn met het advies op Rijksoverheid.nl.

Samen veilig, voor elkaar!

#firecontrol #brandpreventie #samentegencorona #anderhalvemeter #brandveiligheid #eerstehulp #brandenontruiming #veiligheid
... See MoreSee Less

Cursus Reanimatie en AED gebruik

Het zal je maar overkomen…. dat je niet weet hoe je moet handelen!

Per week worden in ons land ruim 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een plotselinge hartstilstand. Wanneer niet direct wordt ingegrepen staat één ding vast: het slachtoffer zal komen te overlijden. Dan kan reanimatie, hartmassage in combinatie met mond op mond beademing, levensreddend zijn.

Wie moet leren reanimeren?
Wie? U! Een reanimatiecursus is voor iedereen van belang maar met name voor familieleden en vrienden van hartpatiënten en ook voor hen die vaak met mensen in contact komen. De cursus is ook bijzonder geschikt voor bedrijven die hun personeel willen voorbereiden op calamiteiten. Iedere Nederlander kan thuis, tijdens werk of in de vrije tijd met een situatie van een hartstilstand worden geconfronteerd. Daarom is een reanimatiecursus voor iedereen van belang. Iedereen met affiniteit kan een reanimatiecursus volgen. Toelatingseisen voor deze cursus zijn er niet.

Reanimatie en defibrillatie
Vaak is er bij een plotselinge hartstilstand sprake van een chaotische hartritmestoornis. Om een goed hartritme terug te krijgen, is defibrillatie noodzakelijk. Dit moet zo snel mogelijk gebeuren en dat doen we met een Automatisch Externe Defibrillator, de AED. Iedereen die kan reanimeren, kan ook leren hoe een AED goed en effectief te gebruiken.

De cursus
Reanimeren leer je niet uit een boekje. Om reanimatie goed te kunnen toepassen, krijgt u een praktische training onder leiding van een Oranje Kruis /Nederlandse Reanimatie Raad (NNR) gecertificeerde instructeur. U oefent op speciale instructiepoppen en leert werken met een AED. Daarnaast leert u alle bijbehorende handelingen; van ademhalingscontrole tot de stabiele zijligging tot hoe u (makkelijk) een slachtoffer van de buik op de rug kunt draaien.

Kleine groepjes
In tegenstelling tot veel opleiders, verzorgen wij de cursus op ons eigen oefencentrum in kleine groepjes van 8 deelnemers. Op deze manier houden wij goed zicht op de deelnemers bij het uitvoeren van de handelingen. Wij hebben lokalen die ingericht zijn met de nodige EHBO-materialen. Iedere deelnemer werkt met een eigen reanimatiepop en een eigen oefen AED. Clean en persoonlijk, wel zo’n prettige gedachte.

Inschrijven en certificering
Kijk hier voor de beschikbare data en schrijf u in voor deze leuke en bovenal leerzame cursus! De cursus duurt 3 uur en de kosten bedragen € 80,- (excl. BTW) per deelnemer. Indien u competent wordt bevonden op de vaardigheden ontvangt u een certificaat van de NNR. De afgifte van dit certificaat houdt in dat de cursist, bij het afronden van de cursus, het benodigde niveau voor de certificering heeft behaald. Hoelang iemand bekwaam blijft is o.a. afhankelijk van de individuele vaardigheden en de mate warme deze vaardigheden worden toegepast en /of beoefend.

Om in te schrijven voor deze cursus verwijzen wij u door naar onze website. Hier kunt u het overzicht met beschikbare datums terug vinden. www.fire-control.nl/opleidingen/online-inschrijven/ vervolgens gaat u naar Categorie en selecteert u de cursus Reanimatie en AED.

Wacht niet te lang want vol = vol!

#firecontrol #reanimatiecursus #veiligheidvooralles #oefencentrum #schrijfjesnelin
... See MoreSee Less

Ons huidige project... de nieuwe online studio!
We zijn druk bezig om er iets moois van te maken en willen alvast een paar foto’s met u delen. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers straks op een professionele manier bedienen met nieuwe online instructie mogelijkheden. En het leuke is. Dat u wanneer u hier bent voor uw BHV trainingen gewoon kunt mee kijken!
Wij hebben er zin in 😍 🔥

#firecontrol #brandbeveiliging #brandjeblussen #EHBO #bhvopleidingen #onderhoud #teamklussen #onlinebhv
... See MoreSee Less

Kabinet neemt bedrijfsveiligheid serieus!
BHV- oefencentra weer volledig open op 3 maart

Het kabinet heeft het belang van EHBO-, BHV- en veiligheidstrainingen onderkend!
In de versoepelingen op de coronaregeling worden EHBO-, BHV- en veiligheidstrainingen voor beroep en bedrijf met ingang van 03-03-2021 expliciet genoemd.

Dat betekent dat onze branche haar werkzaamheden weer volledig mag opstarten en oefencentra weer volledig mogen openen voor alle bedrijven, instellingen en organisaties.

Uiteraard altijd met inachtneming van de 1,5 meter afstand, coronamaatregelen en het brancheprotocol. Wij verwijzen u graag naar onze website voor de door ons genomen Corona maatregelen.

Ook voor online inschrijven voor uw BHV herhaling kunt u terecht op onze website.
Wij hopen u binnenkort te ontvangen op ons oefencentrum om uw BHV skills samen met onze instructeurs weer op scherp te zetten.

Namens het gehele opleidingsteam
Fire Control 🔥
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Dat is fijn! Dan word ik vast binnenkort weer opgeroepen.

Ben wel benieuwd hoe jullie rekening gaan houden met slechthorende mensen en mondkapjes. Ga het morgen mee maken.

Jan wat biedt dat voor mogelijkheden voor ons?

Mark Groeneveld goed bericht instructeur!!!

Het is al weer bijna Pasen en daarom is het tijd voor een leuke paas actie!

Wij verloten namelijk op 1 april een reuze chocolade paashaas. En nee dit is geen grap!

Hoe maak je kans op deze actie??!!

Like onze Facebook pagina, deel onze actie en laat een bericht achter onder de foto waarom jij onze te gekke paashaas moet winnen.

Succes en wie weet ben jij op 1 april de winnaar!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Goedemiddag allemaal, Allereerst willen wij jullie allemaal bedanken voor het mee doen met de paashaas actie! We hebben vele reacties gekregen!! Er zaten vele leuke tussen maar helaas kan er maar 1 de winnaar zijn! Dan zullen wij nu de winnaar bekend maken! @Robby Edwards jij bent de winnaar van onze PAASHAAS! Wij zullen contact met jou opnemen doormiddel van een DM! Voor alle andere niet getreurd, wij zullen binnenkort weer met een leuke deel, like en win actie komen! Namens Fire control wensen wij iedereen alvast fijne paasdagen.

Wat lezen wij al een leuke reacties allemaal! Wij zijn benieuwd naar wat voor leuke reacties er nog gaan binnen komen!

Ik wil deze paashaas winnen voor mijn dochter die in haar eindexamen jaar zit en wel wat chocola kan gebruiken als extra Fire om in Control te blijven.

Omdat de samenwerking met FC super verloopt en aan alle eisen gelijk wordt voldaan 👍

Omdat de meeste mensen er als een HAAS van doorgaan bij brand.

Leuk kadootje voor de komende verhuizing 🤩 dan is er in ieder geval wat lekkers in de aanloop er naar toe

Dit kun je niet verzinnen om zo’n paashaas te kunnen winnen, voor m’n neef een pre daar verast hij z’n stiefkinderen mee.

Omdat we de teleurstelling van het niet door kunnen laten gaan van de trainingen dan met chocolade kunnen verwerken. De paashaas zal ons troosten

Ik eet weinig tot niet chocola, en het lijkt me top om deze Fire chocolade te mogen opeten

Ik wil de paashaas winnen om te kunnen delen met mijn kleinkinderen. Zo'n grote haas hebben ze nog mooit gezien.

Lijkt me leuk omdat wij onze verjaardagen de tweede maal in maart niet kunnen vieren ivm. Corona.🤣

Is ie tegen die tijd al niet gesmolten in het zonnetje????😂

Ik wil de paashaas graag winnen zodat ik hem hopelijk dan samen met mijn man kan opeten nadat hij 6 maanden sondevoeding heeft gehad. 🐰

Die wil ik😱😱 ik beloof hem in een keer op te eten🥰

Om op te eten samen met mijn chocola verslaafde kind 😆

Ik wil de paashaas winnen om te delen met mijn lieve collega's

Haal je hem wel uit de zon🤣

Wat een gave paashaas! Graag zou ik deze paashaas willen winnen voor mijn 2 dochters van 3&4 jaar. Zij zullen hun ogen uitkijken en zeggen; Mam die is echt groot😍

Kan die opgestuurd worden naar Australie :p 😂 xox

Een te gekke paashaas voor mijn lieve gekke kleindochter 🤪

Zou een superleuk vriendje zijn voor mijn kleindochter Jaylinn. Denk alleen niet dat deze paashaas lang mooi blijft, want ze is dol op chocolade 💖🤎🐰

Ik wil de paashaas wel omdat jullie er toch geen brand mee kunnen blussen 😃😎💪🏻

Fire Control ! Dus nooit het Haasje 👍

Gewoon omdat ik hem heeeeellll lekker vind

View more comments

OPGELET!

We hebben weer meerdere vacatures open staan. Heb jij deze al gezien? Scrol snel verder op onze facebook pagina.
Ben jij of ken jij iemand die perfect is voor onderstaande vacatures neem dan z.s.m. contact met ons op.
Vergeet niet om op het duimpje omhoog te drukken en het bericht te delen.

Alvast bedankt!
... See MoreSee Less

VACATURE FREELANCE INSTRUCTEUR EHBO
Vacature Instructeur EHBO Oranje Kruis – NIBHV

Door uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een freelance EHBO instructeur. Als freelance EHBO instructeur verzorg je trainingen op ons opleidingscentrum te Den Haag of op de locatie van een opdrachtgever.

Je beschikt over de volgende diploma’s en vaardigheden:

Instructeursdiploma Oranje Kruis en NIBHV.
Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Ruime ervaring in het verzorgen van EHBO lessen conform richtlijnen, en het maken van maatwerk EHBO lessen.
Gemotiveerd, flexibel en een positieve instelling.
Wij bieden naast een enthousiast docententeam een gevarieerd opleidingsaanbod, een marktconform uurloon en reiskostenvergoeding.

Interesse ons team te komen versterken?

Stuur uw sollicitatie / motivatie met CV naar info@fire-control.nl – Ter attentie van Leon van Leeuwen
... See MoreSee Less

VACATURE FREELANCE BHV INSTRUCTEUR
Vacature Instructeur brandbestrijding en ontruiming NIBHV

Door uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een freelance instructeur brandbestrijding en ontruiming. Als freelance instructeur verzorg je trainingen op ons opleidingscentrum te Den Haag of op de locatie van een opdrachtgever.

Je beschikt over de volgende diploma’s en vaardigheden.

Instructeursdiploma NIBHV, bij voorkeur Rijksdiploma’s brandweer – specialisaties.
Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Ruime ervaring in het verzorgen van BHV lessen, ontruimingsoefeningen en andere les vormen.
Gemotiveerd, flexibel en een positieve instelling.
Wij bieden naast een enthousiast docententeam een gevarieerd opleidingsaanbod, een marktconform uurloon en reiskostenvergoeding.

Interesse ons team te komen versterken?

Stuur uw sollicitatie / motivatie met CV naar info@fire-control.nl – Ter attentie van Leon van Leeuwen
... See MoreSee Less

Ondanks alle narigheid die wij allen ondervinden door het Coronavirus wensen wij jullie fijne #kerstdagen🎄en een veilig #nieuwjaar🎇
Dit jaar is een jaar om snel te vergeten, hou het gezond en veilig en maak er ondanks alle beperkingen die er zijn leuke feestdagen van en een spetterende jaarwisseling!
We zien elkaar in 2021!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ook voor jullie, fijne feestdagen en een mooi 2021.

Een leuke foto mogen ontvangen van één van onze contacten, al meer dan 35 jaar controleren wij blusmaterialen voor HMCzorg.
🔥🧯
Onderhoud en/of advies nodig aan uw blusmiddelen?
Neem dan gerust contact op.

Adres: 📍Tiber 46 – 50 | 2491 DJ Den Haag
Telefoon: ☎️070 – 317 78 22
Fax: 🖨070 – 327 84 42
E-mail: 📧info@fire-control.nl
... See MoreSee Less

Vandaag warmte training met een ademlucht ploeg van het Leids Universitair Medisch Centrum - LUMC. Hier in de Fash- over unit, lekker warm op een koude dag 😊🔥🧯 ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Hmmm voor mij al weer tijd geleden 🙈

Was een geslaagde dag

Onze waardering gaat uiteraard uit naar alle #zorghelden van Nederland maar wilt u de werknemers en/of cliënten van Pieter van Foreest een berichtje sturen dan is dit mogelijk.
Dit kan op de website van Pieter van Foreest
pietervanforeest.nl/coronavirus/stuur-een-bericht-aan-clienten-en-medewerkers
Foto's gemaakt @ locatie "De Kreek" van Pieter van Foreest.
... See MoreSee Less

PlayCoronamelder uitgelegd

Heb jij de #Coronamelder al?
Alle informatie is hier terug te vinden, de download is beschikbaar voor #Android & #IPhone toestellen.↩
www.coronamelder.nl
#SamentegenCorona
#Covid19
#Corona
... See MoreSee Less