Scroll Top

Fire Control ontdekkingsreis

Ontdekkingsreis alsmede open huis bij Fire Control Beveiligingen.
Op 9 juni a.s. zet Fire Control de deuren van haar bedrijf aan de Tiber 46-50 open voor ieder die geïnteresseerd is in brandveiligheid.
’s Middags van 13.00 uur tot 17.00 uur kan er worden kennisgemaakt met alles wat Fire Control te bieden heeft op brandveiligheids- en opleidingsgebied.
In 2009 was Fire Control één van de eerste gecertificeerde opleidingsinstituten met geavanceerde proceduretrainers voor BHV. Kortgeleden zijn alle oefenruimtes voor de praktijkopleiding bedrijfshulpverlening (BHV) vernieuwd en uitgebreid. Meest in het oog springend zijn de nieuwe, interactieve EHBO oefenruimtes die zodanig virtueel ingericht zijn, dat calamiteiten zich levensecht voor de ogen van de cursist afspelen, aangestuurd door gediplomeerde instructeurs voorzien van de
modernste audiovisuele en digitale communicatiemiddelen. Dit alles maakt het oefenen voor de cursist nog leerzamer en aantrekkelijker.
Onze opleidingen kunnen, indien gewenst, ook op locatie bij de klant worden gegeven.
Naast genoemde opleidingen, ontwerpt Fire Control ontruimingsplannen en vluchtwegtekeningen volgens de laatste wettelijke normen. Fire Control levert een breed scala aan producten en diensten die u een veilige werk- en woonomgeving garanderen. Onze REOB gecertificeerde onderhoudsdienst is voor de controle en onderhoud van alle merken brandblusapparatuur, droge blusleidingen,
nood-, vluchtwegverlichting en EHBO materialen volgens de geldende normen en richtlijnen.
Het bedrijf is voor al haar werkzaamheden ISO, VCA*, REOB en NIBHV gecertificeerd. Tevens zijn wij vol lid van onze vakorganisatie Vebon.
Alle activiteiten worden uitgevoerd onder de vlag van verantwoord ondernemen.
Aan milieu, welzijn en welbevinden wordt duurzaam tegemoetgekomen, zo zijn onze EcoCold schuimblussers voorzien van een milieucertificaat.

De opening van de ontdekkingsreis wordt op 9 juni a.s. om 13.30 uur op ludieke wijze verricht door Harry Piekema, voormalig AH-tv-supermarktmanager.
U bent van harte welkom om alle facetten van ons bedrijf te bezichtigen. U kunt zich vooraf aanmelden voor de ontdekkingsreis via ontdekkingsreis@fire-control.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dennis Westgeest telefoon 070-3177822