Scroll Top

Keurmerk NIBHV

Keurmerk Opleidingsinstituut

NIBHV KeurmerkFire Control is NEN-EN-ISO-9001:2015 en VCA* 2008 gecertificeerd en tevens voor de opleidingen is zij in het bezit van het Keurmerk Opleidingsinstituut Bedrijfshulpverlening NIBHV.

Het keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening wordt verleend aan opleidingsinstituten bedrijfshulpverlening (BHV) in Nederland die voldoen aan een aantal eisen. Door het stellen van bepaalde opleidingsvoorwaarden ontstaat de zekerheid dat een opleidingsinstituut kwaliteit biedt.

Een opleiding BHV bij Fire Control voldoet aan de daaraan gestelde normen. Het NIBHV draagt zorg voor de erkenning en controle van de kwaliteit van de bij het Keurmerk Opleidinsinstituten Bedrijfshulpverlening aangesloten instituten.

Het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening vergemakkelijkt de herkenbaarheid van de kwaliteit van de BHV-opleidingsinstituten. Cursisten bij een opleidingsinstituut, waaraan het Keurmerk is verleend, hebben de zekerheid dat zij met een kwaliteitsopleiding te maken hebben.

Het Keurmerk biedt garantie, omdat opleidingsinstituten met het Keurmerk voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Bekijk onze certificaten

[ddownload id=”1982″ text=”Bekijk NIBHV certificaat” class=”gem-button gem-button-size-small gem-button-style-flat gem-button-text-weight-normal fancy blank”]

[ddownload id=”3029″ text=”Bekijk NIBHV whitepaper” class=”gem-button gem-button-size-small gem-button-style-flat gem-button-text-weight-normal fancy blank”]