Scroll Top

Opleidingen op uw locatie

De opleidingen die wij op ons oefencentrum verzorgen kunnen wij desgewenst ook op uw eigen locatie verzorgen. U faciliteert de lesruimte en de verzorging van de innerlijke mens, wij verzorgen de rest. Alle benodigde oefenmaterialen brengen wij mee naar uw locatie.

De opleidingen geven wij conform de normen van het NIBHV en Oranje kruis, net als op onze eigen locatie. Vooraf bespreken wij samen met u de mogelijkheden voor praktijkgerichte oefeningen, zowel eerste hulp gericht als voor oefeningen op gebied van brand en ontruiming. Gediplomeerde instructeurs verzorgen de lessen en treden zo nodig ook zelf met u in contact.

Van een klein blusbakje op straat tot een 6 meter lange bluscontainer (Firefighter) voor de praktijk brandbestrijding, of een inzetoefening voor de BHV aan de hand van het ontruimingsplan.

Een eerste-hulp-oefening met een lotus, zomaar ergens in uw eigen gebouw. Wij doen er alles aan om de opleiding en oefening van uw BHV’ers te laten slagen. U bent bij ons aan het juiste adres!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag.

Wilt u meer informatie over opleidingen op uw eigen locatie? Neem dan contact op!