Scroll Top

9x Mercedes-Benz bestelwagens voor Fire Control Brandbeveiliging!

Onlangs heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven de 9e Mercedes-Benz bestelwagen mogen afleveren aan Fire Control Brandbeveiliging uit Den Haag. Het Mercedes-Benz wagenpark van Fire Control wordt steeds verder uitgebreid en omvat nu 1x Citan en 8x Vito bestelwagens, allemaal op basis van Operationele Service Lease contracten via MB Charterway. Zo is er gekozen voor volledige ontzorging.

Algemeen directeur de heer Westgeest geeft aan dat er voor Mercedes-Benz is gekozen om de persoonlijke aandacht en de uitstraling & kwaliteit waar het merk voor staat. Daarbij speelt ook de goede After-Sales dienstverlening van het Van ProCenter in Den Haag een belangrijke rol. Naast de servicegerichte werkplaats met ruime openingstijden, ook in de avonduren, zijn er op maat gesneden afspraken gemaakt met Fire Control. Dit om de after-sales dienstverlening vanuit de werkplaats goed aan te laten sluiten conform de wensen van Fire Control met als 1 doel; zorgen dat het wagenpark van Fire-Control optimaal ingezet kan worden.

Zo kan Fire Control zich maximaal richten op hetgeen waar ze goed in zijn, namelijk het richten op preventie. Sinds 1981 richt het bedrijf zich op brandbeveiliging door o.a. verkoop eigen merk brandblussers, onderhoud brandveiligheid, nood-, vluchtwegverlichting, veiligheidsadvisering, ontwikkelen van ontruimingsplannen en opleidingen bedrijfshulpverlening. Door een voortdurende kwaliteitscontrole van diverse instanties, productinnovatie samen met de aandacht voor duurzaam ondernemen, is Fire Control in staat om maximale veiligheid te bieden.